Over ons

background image

Foliez, fashion voor elk moment.

Over ons
Foliez = “mezelf een folieke doen”

Ik, Ilse, ben van jongs af aan opgegroeid tussen de stoffen en de kleding. Dat ik later iets met mode wou doen, stond dus zowat in de sterren geschreven. Na een tijdje in de diamantsector gewerkt te hebben, voelde ik aan dat een kantoorbaan niet helemaal mijn dada was. Ik wou iets meer creatiefs doen, mijn passie voor mode en de feeling om mooie outfits en accessoires te combineren, dat wou ik delen met andere mensen.

Het begon allemaal 5 jaar geleden. ’s Avonds na de werkuren, trok ik met mijn hele hebben en houwen naar vrouwen thuis om daar mijn spulletjes te presenteren. Deze home party’s waren een groot succes en al snel kwam ik op het idee om mijn huis enkele keren per jaar open te stellen zodat vrouwen rustig konden komen rond snuisteren. Als gevolg van deze openhuisdagen volgde de pop-up store, gelegen in het huis waar het allemaal begon als klein meisje. Mijn assortiment breidde uit met kleding. Van een pop-up store in het weekend waagde ik de sprong naar een “echte” winkel. Ondertussen stond er aan de overkant van de straat een mooi pand waarover ik dagelijks dagdroomde, want daar, in dat pand, zou Foliez pas echt tot zijn recht komen.

Mijn droom werd al gauw werkelijkheid, want vanaf heden bevindt Foliez zich nu aan de overkant. De winkel van mijn dromen, met het assortiment van jouw dromen.
Welkom bij Foliez!

Welkom
Foliez

Ruime parking voor de deur!

Potterstraat 152
9170 Sint-Pauwels
(baan Sint-Niklaas hulst)

+32 (0)496 26 72 94
info@foliez.be

Ma-di: gesloten of op afspraak voor VIP shopping
Woensdag: 10u tot 18u
Donderdag: 10u tot 18u
Vrijdag: 10u tot 18u
Zaterdag: 10u tot 17u
Zondag: 10u tot 17u

BE 0536.467.111

Contact