Everyday Rebel

background image

Foliez

A rebel 24/7, a woman 24/7

Een vrouw ben je dag en nacht, maar soms vergeten we dat. Waarom zou je je niet altijd op en top vrouw kunnen voelen? De juiste outfit en een portie zelfvertrouwen gaan hand in hand. Durf uit de band te springen en die rebel in jou naar boven te laten komen. Foliez kan je hierbij helpen, immers de weg naar an everyday rebel is geplaveid met prachtige mode.

background image

07:00

@ the mornings

Het begint reeds bij het krieken van de dag. Vlug je tanden poetsen en misschien een beetje make-up aanbrengen. Daar eindigt het niet bij. Een mooi accessoire aanbrengen duurt slecht enkele minuten, maar geeft een boost aan je outfit. Foliez geeft je advies over stukken in hun collectie die weliswaar kindvriendelijk zijn, maar een hoog sexy-mama gehalte hebben.

background image

09:00

@ work

Wat is er leuker dan een oprecht complimentje te krijgen van je collega’s over je outfit? Met een goed gevoel kan je aan de start. Even aan de wereldlaten zien hoe goed je eruit ziet en dan aan het werk. Geen hak te hoog, geen horloge te blinkend, niemand zegt dat je moet meegaan in de alledaagse sleur. Laat the fabulous rebel maar helemaal haar gang gaan.

background image

12:00

@ lunch

Lunch met collega’s, klanten, vrienden of gewoon aan je bureau. De ene dag wil je je mooiste outfit aan en de andere dag gewoon je jeans en je favoriete truitje. Niets mis mee, want mooie oorbellen of een broche geven meteen flair aan je tenue. In welke mood je ook bent, Foliez heeft voor elk wat wils.

background image

18:00

@ the gas station

Het moment dat je uit je auto stapt om te tanken, kijken mensen naar je om. You own the place! Een coole zonnebril en dat mooie jurkje, zelfs van tanken maak jij een feest. Nu maar zien dat je de juiste brandstof tankt.

background image

21:00

@ the party

Je make-up checken, zit alles nog goed? Even een minuutje rust op het toilet om daarna als herboren terug te keren naar het feestgedruis. Jaloerse blikken in jouw richting want iedere vrouw wil eruitzien zoals jij. Er is echter geen reden tot jaloezie! Foliez verkoopt niet alleen mode waarin je gezien mag worden, het is ook nog eens betaalbaar.

background image

00:00

@ the weekend

Alle vrouwen hebben dit al eens meegemaakt, op het allerlaatste minuutje word je uitgenodigd om iets leuks te gaan doen en je hebt niets passends meer in je kleerkast. Bij Foliez menen we dat er geen enkele reden is om je niet als zelfzekere, goedgeklede, out of the box denkende vrouw te profileren.

“Why would you try to fit in when you were born to be an everyday rebel?”

Foliez

Ruime parking voor de deur!

Potterstraat 152
9170 Sint-Pauwels
(baan Sint-Niklaas hulst)

+32 (0)496 26 72 94
info@foliez.be

Ma-di: gesloten of op afspraak voor VIP shopping
Woensdag: 10u tot 18u
Donderdag: 10u tot 18u
Vrijdag: 10u tot 18u
Zaterdag: 10u tot 17u
Zondag: 10u tot 17u

BE 0536.467.111

Contact